torsdag 27 december 2012

Så gör du för att skapa en lantlig känsla


Lantlig inredning har varit populärt länge, men under de senaste åren har det blivit något som många har tagit efter. Det är lika vanligt bland människor som bor inne i stan som ute på landet att ta efter stilen. Med en lanlig stil känner man sig hemma. Inredningen skapar en mysig känsla med hjälp av enkla möbler och detaljer.

Det är lätt för vem som helst att skapa en lantlig känsla och det behöver inte vara speciellt kostsamt. Ett enkelt och billigt sätt att inreda är genom att göra om gamla möbler till nya. Det kan man till exempel göra genom att måla om gamla möbler i vitt eller någon annan färg.

Vitt är ett vanligt inslag i den lantliga stilen. Det är praktiskt med vita möbler eftersom de passar till så mycket annat. På det sätet kan man enkelt göra om och byta ut detaljer utan att behöva byta ut alla möbler. Många vill ha ett lantligt kök med bord och stolar i vitt. Det kan både vara av ett klassiskt slag eller med lite mer modernare inslag. Om man har ett trägolv och vill få en annan känsla av ett rum kan man måla om golvet i vitt. Det ser rent och fräscht ut och passar som sagt till det mesta.

Möbler är också enkelt att göra om i en lantlig inredning. För att få en lite mer gammaldags känsla kan man slipa lite på kanterna och på andra ställen med en bit sandpapper. Man kan såklart också använda gamla möbler eller annat som redan är utslitet av sig självt. En gammal trälåda som har varit potatis eller något annat i kan bli en snygg bänk för tvn, eller varför inte ett nattduksbord

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar