fredag 12 juli 2013

Barnmattor är säkra och snygga

Golv kan ibland vara hala och innebära en mindre säkerhetsrisk för små barn som lätt springer runt och halkar. Om man har ett lite halt golv i barnrummet kan man dels försöka belägga golvet på ett sätt som gör det mindre halt, men man kan också köpa en barnmatta med ett roligt motiv på. 

Barnmattor finns bland annat att köpa på nätet till extra låga priser, allt ifrån någon hundralapp till några hundra kronor, och dessa kan ibland utgöra det perfekta halkskyddet, samtidigt som det ger en extra dimension till barnrummet.

Barnmattor som är både matta och leksak
Det finns en del barnmattor som har enkla motiv med barnensfavoriter från tv-världen som till exempel Spindelmannen och Dora Utforskaren. 

Detta uppskattas så klart av de flesta barn som gärna omger sig med sina favoriter bland alla seriefigurer och superhjältar. Det finns också mattor för barn som har mönster i form av spel och lekar. Den populära filmen Bilar, finns till exempel i form av en matta med en liten spelplan som man kan använda sina leksaker på och tävla med kompisarna. 

Inredning som kombinerar både funktion och lek är ofta de som blir mest populära, och detta kan också vara ett praktiskt sätt att minska sina utgifter, som för barnfamiljer ibland kan kännas skyhöga. Ge barnet en rolig inredningspryl i present som den dessutom kan använda som leksak, och ni får ett praktiskt halkskydd, ett mer genomarbetat barnrum och en ny leksak på samma gång.


 
Hello Kitty är ett motiv som har fungerat för barn i flera generationer och som inte visar några tecken på att gå ur tiden. Givetvis finns det mattor med detta motiv i olika former. Kolla in det stora utbudet på nätet och få varorna levererade hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar